SAAB Pensionärsklubb Järfälla

KLUBBNYTT 2013 1

God fortsättning på det nya året. Nu har vi kommit en bit in på det nya året och dagarna har blivit lite ljusare och längre även om det går lite långsamt så här i början. Men håll ut snart börjar vårsolen värma oss.

Hänt sen sist:
Vid höstträffen på Fotografiska Museet den 17 oktober deltog 51 medlemmar.

Vid julbordskryssningen med Viking Cinderella den 22/11 – 23/11 deltog 51 personer (medlemmar + medföljande). På eftermiddagen dag två höll Bengt Bergkvist och Göran Nilsson var sitt mycket uppskattade föredrag.

Vad händer framöver:
Den 13 mars håller klubben årsmöte på Saab i Järfälla. Inbjudan/kallelse bifogas. Svara senast den 3 mars om du avser att deltaga.

Den 12 -16 maj kommer vi att arrangera en resa till Berlin. Inbjudan bifogad. Svara senast den 3 mars om du avser att deltaga.

Även i år kommer vi att genomföra Stadsvandringar vid två tillfällen. På eftermiddagen den 11 och 13 juni vandrar vi runt på västra delen av Vasastaden med Lennart Johansson som guide. Inbjudan kommer i mitten av maj.

I mitten av september arrangerar vi en resa till Norrtälje Bränneri med efterföljande kryssning T&R till Åland. Inbjudan kommer i mitten av maj.

Årets höstträff planeras att genomföras som ett besök på SVT på Gärdet i mitten/slutet av oktober. Inbjudan kommer i maj.

Den 18 -19 november blir det Julbordsresa med Birka Paradise. Inbjudan kommer i september/oktober.

Anmälningar till arrangemangen gör du enklast på hemsidan, www.spkj.se, eller genom att skicka in talongen på bifogad inbjudan till SAAB Pensionärsklubb Järfälla, 175 88 Järfälla.

Som vi berättat i tidigare Klubbnytt har vi från vår medlem Lars Gunnarsson fått låna ett par pärmar med fotografier från klubbens sammankomster och utflykter under perioden 1993 – 2001 samt några kuvert med lösa fotografier från Philipstiden 1954 -1955 ( Ynglingagatan och första tiden på Essingen). Pärmar och fotografier kommer att finnas tillgängliga på årsmötet den 13 mars.

Du finner även information om Klubbens aktiviteter på hemsidan , www.spkj.se, under fliken Evenemang. Under fliken -Senaste Nytt- finns information om de senaste uppdateringar av Hemsidan.

Rulla till toppen