Riksdagshus 1

Deltagare:  Medlemmar och ev. en medföljande.

 

Samling:    Den 16 januari 2018 senast kl. 13.15 vid Riksgatan 3. OBS Vi måste vara där senast denna tid eftersom vi skall gå igenom en säkerhetskontroll. Väskor och ytterkläder måste av säkerhetsskäl låsas in i förvaringsskåp. Skåpen kräver en tiokrona i deposition som returneras efter besöket.

 

Program:   Riksdagshuset innehåller en stor konstskatt och vi får en guidad tur med konstinriktning. Den tar c:a 1 timme. Efter visningen kan de som vill följa med till kulturhuset för att fika i Café Panorama. Ange i anmälan om du/ni vill följa med dit.

 

Kostnad:    För medlem 30 kr, och för medföljande 30 kr.

 

Anmälan: Skall vara klubben tillhanda senast den 29 december 2017. Vid överbokning (max 25 personer) gäller kölista. Anmälan gör du i formuläret nedan.

 

Betalning:  Senast den 8 januari får du besked om du har kommit med eller är på väntelista. Därefter bör inbetalningen ske snarast till Plusgirokonto nr 38 74 25-2 och måste vara klubben tillhanda senast den 12 januari 2018. Det är viktigt att du på plusgirotalongen anger ditt/era namn och att det gäller Riksdagshuset.

OBS! Anmälan är bindande och förhinder anmäls snarast till samordnaren.

 

Förhinder: Avbokning eller frågor kan göras till samordnaren Elisabet Asker tfn 070-885 08 15

Rulla till toppen