Bild 1B
Bild 2

Deltagare:  Medlemmar och ev. en medföljande.

 

Samling:     Den 31 oktober senast kl. 11.20 vid biograf Capitol Sankt Eriksgatan 82

 

Program:

Med Blågula Ögon (Panorama) 50 min

Anders Hansers underbara resa i storformat från Smygehuk till Kebnekaise till musik av Benny Andersson och tal av Max von Sydow. Sverige har aldrig varit vackrare.

 

En jätte i miniatyr – En film om mästergravören Czeslaw Slania 20 min

Slania var vår tids Mozart i gravörvärlden. Filmen gjordes i samband med att mästergravören år 2000 gjorde sitt tusende frimärke, en unik prestation.[spacer height="12px"]

Kostnad:

För medlem 115 kr, och för medföljande 175 kr. Ev. förfriskningar skall finnas tillgängligt i biografens bistro men ingår inte i priset utan bekostas av besökaren.

 

Anmälan:   Skall vara klubben tillhanda senast den 1 oktober Minimum 20 personer. Vid överbokning gäller kölista i den mån vi inte kan få fler platser.

Anmälan gör du enklast i formuläret längst ned på sidan eller skriver ut inbjudan, klicka här,  och skickar in ifylld talong.

 

Betalning:  Senast den 8 oktober får du besked om du har kommit med eller är på väntelista. Därefter bör inbetalningen ske snarast till Plusgirokonto nr 38 74 25-2 eller med Swish till nummer

123 400 2747 och måste vara klubben tillhanda senast den 20 oktober. Det är viktigt att du på plusgirotalongen anger ditt namn och att det gäller Blågula ögon.


OBS! Anmälan är bindande och förhinder anmäls snarast till samordnaren.

 

Förhinder:    Avbokning eller frågor kan göras till samordnaren Yngve Henriks tfn 070-602 9980.

 

 

Från Anders Hansers hemsida (http://www.hanser.se/index.html):
I april 2017 stängde vi vår biograf på Kommendörsgatan 28 Tack alla ni 50 000 som har besökt oss under tio år. Visningarna fortsätter på biografen Capitol i september.

Det har under tio år varit mycket populärt bland privata sällskap, veteran- och konstföreningar m.fl. att besöka vår kulturbiograf med 40 platser. 2018 fortsätter visningarna i den nygamla biografen Capitol vid S:t Eriksplan efter sommaren då den är ombyggd. Tyvärr har det tagit längre tid än vad som beräknades, men den som väntar på något gott. Vi är redo att ta emot grupper fr.o.m. september.

Om en månad slår Capitol äntligen upp sina dörrar på S:t Eriksgatan 82 och kommer säkerligen att bli mycket omtalad för sitt nytänkande med en biograf och en bistro i en speciell miljö där svunna minnen har plats bredvid moderna inslag. Lokalerna andas film och klassisk mark – genom att bibehålla 20-talets art deco-stil i detaljerna är biografen slående vacker. Capitols salonger har 105 respektive 82 platser Platserna – en blandning av rymliga fåtöljer, soffor och klassiska biografsäten – är de bästa i biobranschen. Mäktigt ljud och stor bioduk är självklart. I Capitols bistro kan besökarna köpa vin, kaffe eller äta. Människorna bakom Capitol vill att besökarna får en toppupplevelse.

 

Från biograf Capitols hemsida:
Om Capitol BIOGRAF CAPITOL – En modern kvartersbiograf i Vasastan
Biografen Capitol på Sankt Eriksgatan 82 i Vasastan får nytt liv. Förutom stans bästa filmupplevelser erbjuder biografen mat och dryck i vår bistro och – vilket vi är lite extra glada över – i biosalongerna. Biografen riktar sig mot en vuxen publik som letar efter såväl god film som en angenäm biografupplevelse utöver det vanliga.

Sjunk ned i våra sköna fåtöljer med ett glas utsökt vin och välsmakande mellanrätter. Välj att se lysande ny film från vår breda repertoar eller återbesök en äldre klassiker via någon av våra temaserier.

 

Rulla till toppen