Liljevalchs #1

Deltagare:  Medlemmar och ev. en medföljande.

 

Samling:    Två identiska visningar erbjuds den 31 maj 2022. Den första gruppen samlas senast kl. 11:15 och den andra senast 11:45 i entrén på Falkenbergsgatan.
Visningen startar kl. 11:30 respektive 12:00.

 

Program:   Visningen sker i det nya huset i tre våningar som är "ett konstverk för konst", signerat arkitekt Gert Wingårdh i samarbete med glasformgivaren Ingegerd Råman. Med sin fasad av 6 860 transparenta glasbottnar tar anläggningen glittrande plats i det offentliga rummet. Vi kommer att få visning av själva huset och någon utställning, vilken det blir är inte fastställt men samtida smyckeskonst och Julia Peirone är planerade. Mer information om det kommer senare. Det finns möjlighet till fika eller lunch i konsthallen på eget initiativ och kostnad.

 

Kostnad:    För medlem 70 kr, och för medföljande 100 kr.

 

Anmälan:   Ska vara klubben tillhanda senast den 21 april Minimum 10 personer per studiebesök. Vid överbokning (max 20 personer) gäller kölista.
Anmälan gör du enklast i formuläret längst ned på sidan eller skriver ut inbjudan, klicka här,  och skickar in ifylld talong.

 

Betalning:  Senast den 28 april får du besked om du har kommit med eller är på väntelista. Därefter bör inbetalning ske snarast till Klubbens Plusgirokonto nr 38 74 25-2, eller Swish-konto 123 400 2747 och måste vara klubben tillhanda senast den 12 maj. Det är viktigt att du vid båda betalningssätten anger ditt namn och vilket evenemang det gäller.

 

OBS!          Anmälan är bindande och förhinder anmäls snarast till samordnaren.
Vi utgår från att alla anmälda uppfyller kraven för Covidbeviset.

 

Förhinder: Avbokning eller frågor kan göras till samordnaren Riitta Sundblom, tel. 070-782 15 41.


Visningarna Inställda! Ny inbjudan kommer senare!

Rulla till toppen