Klubbnytt nr 1 2016

 Hej allihop! Hoppas ni har haft en skön sommar och höst. Vi avslutade våren med stadsvandring på Långholmen med Lennart Johansson som guide. Sedan har det hänt en hel del under hösten. Den 16/9 så var det en resa till Arholma och visning med guide inne i berget, vi fick bl.a. se STRIKA som vårt företag har levererat. Det var en mycket uppskattad utflykt som avslutades med en god lunch. Sedan bar det iväg till Norrtälje Luftvärnsmuseum. Där fick vi också guidad visning och kaffe innan vi åkte tillbaks till Nettovägen. Vi var 39 deltagare på denna utflykt. Det har kommit önskemål att göra om denna resa vid tillfälle.

 

Vi har även varit på visning av Storkyrkan den 24/9. Det var också en uppskattad utflykt med 23 deltagare. Lite senare, den 14/10, var vi på besök i Bellmanshuset. Där var det 29 intresserade medlemmar som var med. Det avslutades med lunch på restaurang Kvarnen för dem som så önskat.

 

När höstmörkret slagit till ordentligt så gjorde vi ett besök på SVT den 5/11 med trevliga och kunniga guider. Av 55 anmälda deltog 44 och hälften av dessa startade med fika på Filmhusets kafé.

 

Sedan kom den stora höstaktiviteten, resan med Birka 24-25/11. Det var 65 personer som var med på resan och den var som vanligt mycket uppskattad. Ett par bra föredrag gavs av Göran Nilsson och Monica Örling.

 

Den grundkurs i datoranvändning som vi fick i uppdrag att ordna blev inställd, det var för få anmälda deltagare.

 

26/1 håller Riitta Sundblom en föreläsning i Kost och Hälsa med 18 anmälda. 2/2 har vi ordnat med en Persisk Afton.

 

Detta är vad som kommer (se hemsidan eller detta utskick):

 

29/2 kommer vi att besöka SOS Alarm.

15/3 håller vi Årsmöte.

12/4 och 13/4 besöker vi Stigbergets borgarrum.

17-21/4 reser vi till Mallorca.

25/5 gör vi ett besök i Marabouparken.

8/6 och 9/6 går vi på Stadsvandring.

14/7 görs en sommarutflykt till Artipelag.

Dessutom håller vi på att planera ett besök på marinmuseet och varvet i Karlskrona i höst.

 

Slutligen önskar vi alla en skön vår 2016!

Rulla till toppen