SAAB Pensionärsklubb Järfälla
Klubbnytt nr 2014 2

Nu är vårterminen igång och det började vi med årsmötet den 20/3 i matsalen i Järfälla. Det var en stor skara som kom 104 st. utav 112 anmälda för att umgås och ha lite trevligt tillsammans. Annika Andreasen berättade lite om affärsläget för Saab och det verkade bra med en bra orderstock. Och så har klubben fått ny Styrelse, och den ser ut så här.
Ordförande (vald för ett år) Gerhard Graf
Vice ordförande                  Elisabet Asker
Sekreterare                        Mona Dahl Kvist
Vice sekreterare                 Birgitta Prince
Kassör                                Lennart Sjöholm
Övriga ledamöter:              Lena Hedenbeck Petersson, Hans Bengtson och Thomas Åkesson.
Efter att mötets ordförande Göran Granberg avslutat mötet så åt vi goda landgångar med kaffe och tårta efteråt.
Den 23 april var en del av oss och besökte Vasamuseet närmare bestämt 43 medlemmar och 11 medföljande. Namnbrickor delades ut till gruppen efter önskemål från några medlemmar för att lättare identifiera gamla arbetskamrater. Försöket föll väl ut och det var flera uppskattade kommentarer ingen var negativ. Besöket avslutades med en god lunch i restaurangen där man kunde prata lite med sina bordsgrannar.
Det kommer att bli en stadsvandring även i år och det blir i Gamla Stan den 10 och 12 juni, som vanligt med Lennart Johansson som guide. Våra tidigare planer på en resa till Dubrovnik gick om intet. Vi erbjuder nu istället en resa till Krakow mellan den 29/9 och 3/10. En höstutflykt till Utö den10 september är också med på agendan liksom den sedvanliga julbufféresan till Mariehamn med Birka som blir den 26-27 november. Utöver detta undersöker vi också möjligheten att göra ett kortare besök på Karlbergs Slott någon sen eftermiddag i november.

Rulla till toppen