Så har vi återigen kommit till den del av året då vi får lägga sommaren bakom oss och planera för en lite svalare och mörkare tid.
Från klubbens sida hoppas vi att ni haft en trevlig sommar och att vädrets makter varit snälla mot er.

Hänt sen sist:
Vid stadsvandringarna på västra Vasastaden den 11 och 13 juni deltog ca. 25 personer vid varje tillfälle. Förhoppningsvis kommer bilder snart att finnas på hemsidan under fliken Medlemssidor.

Vid årets höstutflykt till Norrtälje Bränneri med efterföljande båtresa och lunch deltog 53 personer. Medlemmar och medföljande. Förhoppningsvis kommer bilder och en kortfattad reseberättelse snart att finnas på hemsidan under fliken Medlemssidor resp. Medlemmarna berättar.

Bilder och reseberättelse från Berlinresan finns nu på hemsidan under flikarna Medlemssidor resp. Medlemmarna berättar.

Vad händer framöver:

Den 16 oktober kommer årets höstträff att genomföras med ett guidat besök på Friends Arena och efterföljande lunch på Bällstabro Värdshus. Endast för medlemmar.
Bifogat har du en inbjudan till denna utflykt.

Den 18 – 19 november blir det julbordsresa med Birka Paradise. För medlemmar och medföljande.
Bifogat har du en inbjudan till denna utflykt.

Årsmötet kommer att äga rum i mitten av Mars 2014.

Styrelsen undersöker möjligheten att genom föra en resa till Sicilien med avresa i mitten av Maj 2014.

Du finner även information om klubbens aktiviteter på hemsidan, www.spkj.se, under fliken Evenemang. Under fliken, Senaste Nytt , finns information om de senaste uppdateringarna av Hemsidan.
VG VÄND!
—————————————————————klipp—————————————-

Till SAAB Pensionärsklubb Järfälla, 175 88 JÄRFÄLLA

Jag vill inte finnas på medlemslistan på hemsidan

Medlem:………………………………………………..Tfn……………………


Medlemsmatrikeln:

Bakgrund: Vid årsmötet togs frågan om Seniorlistan upp. Leif Hallberg har ingen önskan att driva den vidare och frågan ställdes till mötet om någon var intresserad att överta jobbet, men ingen anmälde sig. Styrelsen lovade då att undersöka om medlemsmatrikeln kan läggas ut på hemsidan, hel eller i delar, i enlighet med hur Seniorlistan har hanterats.

I Klubbnytt 2013 2 föreslogs att Matrikeln skulle läggas ut på hemsidan innehållande enbart Namn och Adress. Synpunkter från medlemmar har gjort att Styrelsen nu föreslår att Matrikeln läggs ut med Namn, Bostadsadress, Telefonnummer och Mailadress på Hemsidan under fliken Medlemssidor.

Därför ställer vi frågan en gång till dig som inte vill finnas på denna lista att meddela Klubben detta senast den 30 september 2013. Maila till mail@spkj.se eller skicka in talongen.

Betr. Seniorlistan: Listan kommer att finnas kvar på hemsidan ytterligare en tid med mycket begränsat underhåll.

SAAB Pensionärsklubb Järfälla
175 88 Järfälla

Rulla till toppen