SAAB Pensionärsklubb Järfälla
KLUBBNYTT 2013 2

Så har vi då äntligen, efter en ovanligt ”seg” och lång vinter och vår, kunnat börjat hoppas på att det blir sommar även i år. Låt oss hoppas att vi blir belönade med en ovanligt bra och lång sommar som kompensation för att vi väntat så länge.

Hänt sen sist:

Klubbens årsmöte avhölls den 13 mars. 96 medlemmar fanns på plats. Protokoll från mötet finns tillgängligt på hemsidan. Efter årsmötet bjöds traditionsenligt på lyxlandgång och kaffe med princessbakelse samt lotteri. Information från företaget gavs denna gång av Anna Bergenlid.

Vad händer framöver:

Den 12 Maj reste 23 medlemmar och medföljande på en flygresa till Berlin.

Den 11 och 13 juni är det dags för de traditionsenliga Stadsvandringarna. I år är det Västra delen av Vasastan som kommer att besökas. Lennart Johansson guidar som vanligt. För medlemmar och medföljande. Bifogat har du en inbjudan till dessa.

Den 11 september har vi årets höstutflykt. Vi åker med buss till Norrtälje Bränneri och efter besöket där tar vi båten till Åland (ToR) för att inta lunch och umgås. För medlemmar och medföljande.
Bifogat har du en inbjudan till denna utflykt.

I mitten av oktober kommer årets höstträff att genomföras med ett guidat besök på Friends Arena och efterföljande lunch på Bällstabro Värdshus i Sundbyberg. Endast för medlemmar.
Inbjudan kommer i mitten av september.

Den 18 – 19 november blir det Julbordsresa med Birka Paradise. För medlemmar och medföljande. Inbjudan kommer i mitten av september.

Du finner även information om Klubbens aktiviteter på hemsidan, www.spkj.se, under fliken Evenemang. Under fliken -Senaste Nytt- finns information om de senaste uppdateringar av Hemsidan.

Övrigt: Vid årsmötet togs frågan om Seniorlistan upp. Leif Hallberg har ingen önskan att driva den vidare och frågan ställdes till mötet om någon var intresserad av att överta jobbet, men ingen anmälde sig. Styrelsen lovade då att undersöka om medlemsmatrikeln kan läggas ut på hemsidan, hel eller i delar, i enlighet med hur Seniorlistan har hanterats.

Matrikeln kommer enbart att innehålla Namn och Adress. För uppgift om telefonnummer hänvisar vi till Eniro eller motsvarande. Uppgift om e-postadress och medlemmens intressen mm får inhämtas efter direktkontakt med personen ifråga.

VIKTIGT: Du som inte vill finnas med på denna lista måste meddela klubben detta senast den 20 augusti 2013. Maila helst till mail@spkj.se eller skicka talongen nedan.
——————————————————————————————————————————————

Jag önskar inte bli noterad i medlemsförteckningen på Pensionärslubbens hemsida!

NAMN: ……………………………………………………..

TEL.NR: ……………………………………

——————————————————————————————————————————————

Porto

SAAB Pensionärsklubb Järfälla

175 88 Järfälla

Rulla till toppen