SAAB Pensionärsklubb Järfälla

KLUBBNYTT 2012 1

God fortsättning på det nya året. Vi har nu kommit en bit in på det nya året och dagarna börjar bli lite ljusare och längre även om det går lite långsamt så här i början. Men håll ut snart börjar vårsolen värma oss.

Vid klubbens julbordsresa med Birka Paradise i månadsskiftet november/december deltog 61 personer. På kvällen första dagen avnjöts julbordet. På eftermiddagen dag två höll Bengt Bergkvist ett trevligt och uppskattat föredrag om företagets historik.
Flera har hört av sig och visat sin uppskattning av resan och vill gärna se en upprepning av denna även i år.

Vad händer framöver ?

Den 14 mars håller klubben traditionsenligt årsmöte på Saab i Järfälla. Inbjudan/kallelse bifogad. Svara senast den 4 mars.

Höstens resa till Flygvapenmuseet blev ju överbokad och därför planeras nu genomförandet av en motsvarande resa den 21 mars. Inbjudan bifogad. Svara senast den 4 mars.

Den 5 – 10 maj planeras en resa till Malta. På grund av Airtours nya regler var vi tvungna att göra ett expressutskick med synnerligen korta svars- och betaltider.
Sista anmälningsdag var den 16 februari.

Traditionsenligt kommer Stadsvandringar att genomföras vid två tillfällen. På eftermiddagen den 12 och 14 juni vandrar vi på Kungsholmen med utgång från Stadshuset. Mer information och inbjudan kommer i maj.

Inför hösten planeras en resa till Carl Larssons Sundborn den 12 september. Mer information och inbjudan kommer i maj.

Årets höstträff planeras att genomföras som ett besök på Fotografiska museet vid Stadsgården den 17 oktober. Mer information och inbjudan kommer i maj.

Du finner även information om Klubbens aktiviteter på hemsidan, www.spkj.se, under fliken Evenemang. Nu finns Seniorlistan tillgänglig (under eget lösenord för de i listan upptagna personerna) på hemsidan under fliken Allmänt / Den fristående Seniorlistan.

Övrigt:
I förra numret av Klubbnytt ställde vi frågan till de som får våra utskick via pappersposten om de fortfarande var intresserade att få dessa utskick och vara kvar som medlemmar i klubben. Vi har även sänt ut ett separat brev till de som inte svarade på denna första förfrågan för att säkerställa att ingen skall missa förfrågan.
Resultatet har blivit att av de 213 medlemmar som fått utskicken via pappersposten har 32 st meddelat mailadress och 94 st har meddelat att de även fortsättningsvis vill ha utskicken via pappersposten. Detta betyder att klubbens medlemsantal minskat med 87 personer.
Totalt har nu klubben 408 medlemmar.

Klubbens mailadress är nu enbart mail@spkj.se. Den gamla mailadressen har utgått.

Rulla till toppen