SAAB Pensionärsklubb Järfälla

KLUBBNYTT 2011 2

Då har vi kommit in i den sista sommarmånaden men som vi vet så kan även september bjuda på fina sommardagar även om de blir lite kortare så misströsta inte.
Från klubbens sida hoppas vi att ni alla haft en trevlig sommar och att vädrets makter varit snälla mot er.

Klubbens årsmöte, 24:e i ordningen, hölls den 16/3 i Järfälla. 96 personer var närvarande.
Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar berättade Hans Holmberg allmänt om läget på Saab med fördjupning inom området ”Security and Defence Solutions”.
Traditionsenligt bjöds på lyxlandgång och kaffe med bakelse samt traditionellt lotteri.
Protokollet från årsmötet kommer inom kort att finnas tillgängligt på klubbens hemsida under fliken ”Medlemssidor”(lösenordsskyddad flik, lösenordet är för närvarande Sape2010).

Den planerade resan till Polen kunde tyvärr inte genomföras i klubbens regi p.g.a. för få anmälda.
Stadsvandringarna som i år gick på östra och norra Djurgården hade 50 deltagare fördelat på två tillfällen. Lennart Johanssons guidning var som vanligt mycket informativ och uppskattad.
Traditionsenligt bjöd Lennart på kaffe och bröd.

Den enkät som klubben skickade ut, begränsat till dom medlemmar som klubben har mailadress till, beträffande en heldagsutflykt till Flygvapenmuséet i Linköping besvarades av 60 medlemmar.

Vad händer framöver ?

Bifogat har du in bjudningar till årets höstträff på Casino Cosmopol den 15/9 samt utflykten till Flygvapenmuséet i Linköping den 12/10.
Senare i höst kommer du även att få en inbjudan till Julbordskryssning med Birka Paradise till Mariehamn.
Resan utgår från Stadsgården den 30/11 kl 1700 och är åter den 1/12 kl.1530. I år äter vi julbordet på första sittningen dvs. kl.1800. Vi planerar även ha ett litet gemensamt program på återresan.

I samband med utskicket till inbjudan för Julbordskryssningen kommer du även att få information om planerade aktiviteter våren 2012.

Har du förslag på utflykter så hör av dig klubben. På klubbens hemsida, www.spkj.se , under fliken ”Evenemang” kan du se vilka utflykter/”träffar” som klubben har genomfört tidigare.
Dags att upprepa något ?

Om du vill veta vad som hänt på hemsidan kan du titta under fliken ”Senaste nytt”.

Rulla till toppen