KLUBBNYTT DECEMBER 2007

Klubbkamrater.

Snart är det (h)jul igen, sa han som låg under tåget.

Ännu ett år har lagts till alla våra andra. Uppskattningsvis, mellan tummen och pekfingret, är vi nu tillsammans mellan 35000 och 40000 år gamla. Uppenbart en klubb fylld av mycken visdom och många års erfarenhet.
Sedan vårutflykten till Holland har vi hunnit med en del aktiviteter. Vi har genomfört två uppskattade stadsvandringar på söder med Lennart Johansson som eminent guide.
Höstutflykten den 18 september tog oss till Carl von Linnés Uppsala. Vi tyckte att det passade bra med anledning av firandet av Linné 300 år.
Höstträffen ägde i år rum den 15 november på Cosmonova med efterföljande lunch på Stora Skuggans Wärdshus. Ett återkommande problem för styrelsen är att hitta ett ”matställe” som kan servera lunch till 100 personer samtidigt. I år var tyvärr restaurangen på Naturhistoriska Riksmuseet under renovering, vilket gjorde att vi fick söka ett alternativ utanför museet.

Tillsammans med detta klubbnytt skickar vi en förteckning över de jubilarer som vi ska uppvakta med blomstercheck under 2008. Titta gärna efter om Du finns med där och/eller meddela eventuella felaktigheter.

Några av våra medlemmar har uttryckt önskemål om att få tillgång till namn och aktuella e-postadresser för andra medlemmar. Upplysningarna kan lämnas av styrelsen via telefon eller e-post. Eventuellt skulle vi kunna göra en sådan lista tillgänglig på internet, dock enbart för våra medlemmar.

Innan vi lämnar ut några uppgifter, vill vi ge de medlemmar som motsätter sig detta, möjlighet att yttra sig. Vi vill därför be dig att meddela oss om du invänder mot, att vi för andra medlemmar, bekantgör denna information. Om vi inte hört av dig före 1 februari 2008 räknar vi med att vi har ditt godkännande.

Styrelsen vill nu till sist önska alla klubbkamrater en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR. Som vanligt är ni naturligtvis välkomna att kontakta någon i styrelsen med förslag och idéer till hur vi tillsammans kan göra klubbverksamheten ännu bättre år 2008.

Rulla till toppen