KLUBBNYTT, MAJ 2007

Klubbkamrater!

Så här i tiden mellan hägg och syren kommer en liten hälsning från pensionärsklubben.

Vi hade i år ett välbesökt årsmöte där alla verkade nöjda med livet i stort och speciellt det arbete som styrelsen utfört det senaste året. Beträffande klubbens ekonomi har vi nu fått muntligt löfte om att företagets anslag för 2007 blir lika stort som förra året, dvs 80000 :-. Peter Wimmerström, som är divisionschef för Air och Land, berättade om SAAB:s organisation och affärsplaner innan det var dags för den traditionella landgången. Då pensionärsklubben firar 20-års jubileum i år så bjöds dagen till ära på tårta till kaffet.

Vårutflykten gick i år till Holland. De 32 personer som deltog i resan fick uppleva en imponerande blomprakt och var alla mycket nöjda vid hemkomsten till Järfälla.

Styrelsen planerar nu som bäst för kommande aktiviteter och vill därför gärna höra klubb-medlemmarnas idéer och synpunkter på hur vi ska utforma våra utflykter och höstträffar.
Skall vi göra kortare eller längre resor ?
Många eller få övernattningar ?
Billigare eller dyrare resor ?
Tipsa oss gärna! Vi skickar några förslag på resmål som vi önskar att du kommenterar och/eller kompletterar med egna önskemål och returnerar till styrelsen.

Den 12 resp 14 juni 2007 planerar styrelsen att genomföra stadsvandringar på Söder med vår eminente guide Lennart Johansson. Anmäl ditt deltagande på bifogat anmälningsformulär. Deltagarantalet är begränsat, så häng på !

Styrelsen vill också meddela att företaget har bytt e-postadresser och därför är nu pensionärsklubben e-postadress, pensklubben.jarfalla@saabgroup.com , dit du naturligtvis kan skicka in dina svar på denna lilla enkät.

Ha en trevligt varm, solig och skon sommar hälsar styrelsen !

Rulla till toppen