HÖSTNYTT 2006

Kamrater.

Vilken sommar vi haft. Torrt, varmt och soligt. Och värmen bara fortsätter. Trots allt är det dock höst och höstträffen närmar sig. Missa inte möjligheten att då träffa dina gamla arbetskamrater och samtidigt titta på ett annat gammalt vrak. Välkomna till Vasamuseet.
Årets första klubbaktivitet var som vanligt årsmötet som besöktes av runt 100 medlemmar. . Som vanligt inga inlämnade motioner eller anmärkningar på styrelsens arbete, så mötet var snabbt avklarat och man kunde övergå till väsentligheterna – landgång, öl samt kaffe med kaka. Och lite snack med gamla.
jobbarkompisar.
Vårutflykten gick i år till Riga i Lettland. Med två välfyllda bussar for vi från Järfälla till frihamnen. Efter en natt till havs var det dags för sightseeing och shopping i Riga. Efter en intressant och lärorik men halvregnig dag skvalpade
vi hem till fosterlandet igen.
Höstutflykten samlade ett 50-tal medlemmar som bussades norrut till härliga. Härjedalen. Trots, nästan som vanligt, lite halvtaskigt väder blev det en givande. resa med bland annat besök i Trolldalen med besök på bl.a. ett häll bageri och på Växbo linspinneri samt för att betitta och att köpa genuint svenskt hantverk. Styrelsen har också organiserat och genomfört två stadsvandringar i Gamla Sta’n. Guide har varit Lennart Johansson, vår vaktchef i Järfälla, som på sin fritid sedan många år arbetar som professionell sådan ( guide alltså ). Han ställde.
utan någon kostnad för klubben upp på sin lediga tid. Hedervärt. .

Styrelsen vill nu önska alla sina medlemmar en god fortsättning på hösten fram. till en God Jul och ett Gott Nytt År. Som vanligt är ni välkomna att kontakta någon i styrelsen med förslag och idéer till hur vi kan göra klubbverksamheten ännu bättre år 2007.

Till sist: Var beredd. Snart kommer du att bli intervjuad om hur det var för hundra år sedan, när du var ung.

Rulla till toppen