KLUBBNYTT AUGUSTI 2005

Hej alla klubbmedlemmar !

Efter denna fantastiska sommar hoppas vi att ni alla haft det riktigt skönt.
Nu väntar den ”vår de svage kalla höst” som Erik Axel Karlfeldt uttryckte det i Fridolins lustgård ( 1901 ). Styrelsen har trots värmen inte legat på latsidan utan har tänkt till om kommande aktiviteter. Förutom att planera för höstutflykten, vars inbjudan kommer tillsammans med detta klubbnytt, så har vi funderat på ev mera ”hemmaomkring” aktiviteter. Vi skickar därför ut en enkät för att se om det finns något intresse för att vi tillsammans deltager i någon eller några av de guidade Stockholmsvandringar, som vanligtvis arrangeras. Så svara gärna på enkäten via normala snigelposten eller e-posta, så att vi får veta om detta är något att satsa på.

Sedan senaste klubbnytt i december har vi haft årsmöte med drygt 100 deltagande medlemmar som kom, lyssnade, åt landgång och drack kaffe.
Vårutflykten med bl a besök i Skagen och på Göteborgs Botaniska Trädgård lockade 61 deltagare. Mycket intressant och som vanligt med blandat väder.

Slutord.
”Det är skönt att bli gammal. Att vara ung var för djävligt. ”
Ett konstaterande av ”en gammal herre med kraschan” vid en middag i Hjalmar Söderbergs novell – Det mörknar över vägen- i novellsamlingen med samma namn från 1907.

Till sist. God fortsättning på sensommaren och svara snarast på enkäten.

————————————————————————————————

ENKÄT.
Ja, jag tycker det verkar intressant med Stockholmsvandringar och tycker att klubbstyrelsen skall försöka att arrangera sådana.

————————————-

Rulla till toppen