Riksdagshus 1

Deltagare:  Medlemmar och ev. en medföljande.

Samling:    Den 17 april 2018 senast kl. 13.15 vid Riksgatan 3. OBS Vi måste vara där senast denna tid eftersom vi skall gå igenom en säkerhetskontroll. Handväskor/väskor och ytterkläder måste av säkerhetsskäl låsas in i förvaringsskåp. Skåpen kräver en tiokrona i deposition som returneras efter besöket.

Program:   Riksdagshuset innehåller en stor konstskatt och vi får en guidad tur med konstinriktning. Den tar c:a 1 timme. Efter visningen kan de som vill följa med till kulturhuset för att fika i Café Panorama. Ange i anmälan om du/ni vill följa med dit.

Kostnad:    För medlem 30 kr, och för medföljande 30 kr.

Anmälan: Skall vara klubben tillhanda senast den 28 februari 2018. Eftersom detta är en upprepning av besöket den16 januari och kölistan därifrån är lång finns endast 10 platser kvar. (Samma besök kommer att göras 13 februari men detta datum är fulltecknat.)

Betalning:  Senast den 19 mars får du besked om du har kommit med eller är på väntelista. Därefter bör inbetalningen ske snarast till Plusgirokonto nr 38 74 25-2 och måste vara klubben tillhanda senast den 26 mars 2018. Det är viktigt att du på plusgirotalongen anger ditt/era namn och att det gäller Riksdagshuset.

OBS! Anmälan är bindande och förhinder anmäls snarast till samordnaren.

Förhinder: Avbokning eller frågor kan göras till samordnaren Stig Hägnesten tfn 070-757 24 47

.

Rulla till toppen