Madrid 1

Deltagare:  Medlemmar och ev. en medföljande.

 

Samling:    Den 25 april 2018 på Arlanda kl. 17.30

 

Program:   Se nedan.

 

Kostnad:    7875 kr per person i dubbelrum. Enkelrumstillägg: 1995 kr.

 

Anmälan: Skall vara klubben tillhanda senast den 7 januari 2018. Minimum 20 personer. Vid överbokning gäller kölista. I anmälan skall anges namn, personnummer, adress, telefonnummer, e-postadress, vem du skall dela rum med samt ev. allergier.
Anmälan gör du online i formuläret nedan.
Vill du skriva ut inbjudan och program, klicka här, så får du den i pdf-format.

 

Betalning:  Senast den 9 januari 2018 får du besked om du har kommit med eller är på väntelista. Därefter kommer du att få en faktura med betalningsanvisningar på anmälningsavgift och slutbetalning från vår arrangör Rolfs Flyg och Buss. (Man kan bl.a. betala med kreditkort, där det ofta ingår reseförsäkring).

Anmälningsavgift på 500 kr skall vara Rolfs flyg och buss tillhanda senast 10 dagar efter fakturadatum och slutbetalning skall vara dem tillhanda senast 14 mars 2018.

 

OBS!          Anmälan är bindande. Se därför över ert reseskydd.

 

Förhinder: Frågor besvaras av samordnaren, Elisabet Asker tfn 070-885 08 15.

Madrid 2
Madrid 3

Madrid 25 – 29 april

 

Dag 1

Flyget går från Stockholm på kvällen med ankomst till Madrid 23.20. Här möter vi reseledaren Josephine som tar oss till bussen, hon kommer att finnas till hands under era dagar i Spanien. Vi åker direkt till hotell Moderno (https://www.hotel-moderno.com/en/), där vi bor fyra nätter.

 

Dag 2

Efter lite sovmorgon och frukost börjar vi med att utforska staden närmre. Madrid är verkligen staden som har allt; charmiga kvarter och ståtliga palats, god mat, shopping och konst. Efter stadsrundturen får vi tid för lunch och sedan möts vi upp igen för att guidas runt det kungliga slottet på eftermiddagen.

 

Dag 3

Idag gör vi en heldagstur, först till Toledo där vi bland annat besöker den vackra katedralen och äter gemensam lunch på en mysig restaurang. Sedan styr vi färden mot Aranjuez där vi får besöka ännu ett kungligt slott och de omgivande parkerna. Framåt sen eftermiddag/kväll återvänder vi till Madrid och vårt hotell.

 

Dag 4

Efter frukost tar bussen oss till Pradomuseet, ett av världens främsta konstmuseum. Här får vi en guidad rundtur. När vi känner oss nöjda har vi en eftermiddag fri att uppleva staden på egen hand. I närheten finns Marinmuseet som skildrar Spaniens sjöhistoria eller El Retiro-parken som är vacker att strosa i, detta bland många andra alternativ. På kvällen äter vi en gemensam middag på en tapasrestaurang.

 

Dag 5

Efter frukost lastar vi in väskorna på bussen och lämnar hotellet. Vi gör ett guidat besök på Reina Sofia museet och får skåda Picassos magnifika Guernica, bland många andra verk.

Vid kl. 12.00 är det dags att sätta oss på bussen och åka mot flygplatsen där vårt flyg mot Stockholm avgår 14.45.

 

Flyg:      Stockholm-Madrid med Norwegian flight D86093 den 25 april 2018 kl. 19.20- 23.20

Madrid-Stockholm med Norwegian flight D86092 den 29 april 2018 kl. 14.45- 18.35

 

Ingår:

Flyg, transfer, 4 nätter i dubbelrum, 4 frukost, 1 middag, 1 lunch, utflykter enligt program, svensktalande guide

 

 

 

 

 

.

Rulla till toppen