SAAB Pensionärsklubb Järfälla
Klubbnytt nr 2014 3

Hej på er! Nu börjar sommaren gå mot sitt slut, och vi hoppas att ni har haft en fin sommar och avnjutit den sköna värmen som vi haft.
Vad har hänt i sommar då? Inte så mycket, men vi har gjort två stadsvandringar i Gamla Stan med Lennart Johansson som guide. De genomfördes den 10 och 12 juni och var uppskattade av dem som var med. Vi hade tur med vädret i den första gruppen medan den andra fick lite regn på sig. Lennart bjöd på kaffe med bröd i vanlig ordning och det avnjöt vi ute på Riddarholmen. Det var 19 medlemmar + 10 medföljande den 10/6 samt 18 medlemmar + 7 medföljande den 12/6, så intresse fanns det tydligen.

Höstens aktiviteter

Nu har vi några höstaktiviteter att se fram emot. I skrivande stund har vi resan till Utö den 10/9, och det är 24 deltagare som har anmält sig.
På resan till Krakow 29/9 – 3/10 har vi 28 deltagare (16 medlemmar och 12 medföljande) anmälda.
Karlbergs Slott. Inbjudan till det avgiftsfria besöket kl 17.00 – ca 19.00 den 21/10 skickas ut just nu.
Julkryssning. Inbjudan till resan 26/11 – 27/11 är också under utskick just nu.
Styrelsen är mitt inne i planeringen av aktiviteter för 2015. Om du har några tips eller önskemål så hör gärna av dig till någon i styrelsen eller skicka ett meddelande till mail@spkj.se

Vi ser nu fram emot den kommande hösten, då en del av oss kan skörda vad vi ägnat så mycket omsorg åt under den gångna säsongen. Några av oss kanske också har möjligheten att gå ut i skogen och hitta lite bär eller en och annan svamp. Höstmörkret kanske upplevs som dystert av en del, men snart kommer det nog lite snö och sedan dröjer det inte så länge innan det åter går mot ljusare tider.
Övrigt
Vi har en liten vädjan till er som nu fått detta Klubbnytt i form av papperskopia via Posten:
Vår kostnad för utskicken (porto mm) är en icke oväsentlig del. Vi ber er som har tillgång till egen e postadress, dit vi kan sända utskicken, att meddela oss detta. Skicka i så fall ett enkelt meddelande till mail@spkj.se . Tack!

Rulla till toppen